Actievoorwaarden HA(A)I Partner Weken 2018

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de “Uniroyal HA(A)I Partner Weken. hierna te noemen: “ HA(A)I Partner Weken”. Deze actie wordt georganiseerd voor het merk Uniroyal door Continental Banden Groep B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Barneveld, hierna te noemen “Continental Banden Groep B.V.". 


De “HA(A)I Partner Weken” worden georganiseerd door:

Continental Banden Groep B.V.

Postbus 11

3771 AA Barneveld


De actie wordt aangeboden aan een geselecteerde groep Uniroyal klanten van de Continental Banden Groep B.V. Voor iedere band die wordt besteld door de deelnemende klant, ontvangt de klant een punt. Hoe meer punten de klant verzamelt, hoe groter de prijs is die de klant ontvangt.  Per 2 maanden wisselen de prijzen waarvoor de klant direct zijn punten kan inzetten. De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen. Deze prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of producten anders dan bepaald in de actie.


De actie start op 1 juni 2018 en eindigt op 30 april 2019. Eens per 2 maanden zijn er wisselende prijzen te verdienen. Daarnaast doen de deelnemers mee aan de actie voor de hoofdprijs. Klanten die de meeste punten behalen met het merk Uniroyal in de bovengenoemde periode, mogen met twee personen deelnemen aan de Black Chili Driving Experience van 2 tot en met 6 juni 2019. Deze reis wordt georganiseerd door de fabrikant Continental. Er zijn in totaal 9 (x2) arrangementen te vergeven.


- Deze Black Chili Driving Experience is niet inwisselbaar voor artikelen of geld. 

- De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar.  Dit betekent dat de eigenaar van het bedrijf die zich heeft ingeschreven voor deelname, dan wel de inkoper (met akkoord van de eigenaar) minimaal bij de reis aanwezig moeten zijn. 

- De klant dient op 30 april 2019 een actieve klant te zijn van Continental Banden Groep BV, zonder bijzondere betalingsissues.

- Minimale leeftijd voor deelname aan de reis is minimaal 25 jaar, de deelnemer dient minimaal 3 jaar houder te zijn van een geldig rijbewijs en een Nederlands paspoort.. 


Alle persoonsgegevens die Continental Banden Groep verkrijgt in het kader van actie zullen vertrouwelijk en conform de eisen van de  Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) worden behandeld.


Continental Banden Groep behoudt zich het recht voor ten alle tijden zonder opgaaf van redenen de prijsvraag stop te (laten) zetten dan wel de vorm van de actie zelf te wijzigen.

Een herziene versie van de voorwaarden zal na een dergelijke wijziging zo spoedig mogelijk worden gecommuniceerd.

Uniroyal. Een merk van Continental.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Klik hier voor meer informatie of om uw cookie-instellingen te wijzigen.