Allseason-teaser

AllSeasonExpert Aanbieding

4e band gratis!

Het hele jaar veilig op weg? Dat kan met de AllSeasonExpert van Uniroyal. Profiteer nu van onze tijdelijke all-season actie: 4e band gratis bij aanschaf van vier AllSeasonExpert banden. Geldig van 1 oktober tot en met 30 november 2017. 


Om gebruik te maken van onze actie gaat u naar één van de deelnemende dealers. Bij aanschaf van 4 Uniroyal AllSeasonExpert banden ontvangt u de 4e band gratis. Montage van de banden dient bij de deelnemende dealer plaats te vinden.


Deelnemende dealers:


Peet Borst Banden Techniek B.V.

  • Locatie Nieuwegein: Veldwade 26, 3439 LE Nieuwegein
  • Locatie Sliedrecht: Parabool 11, 3364 DH Sliedrecht
  • Locatie Schoonhoven: Dwergwilg 5, 2871 NK Schoonhoven

Rouwette Autobanden

  • Locatie Kerkrade: Wiebachstraat 5b, 6466 NG Kerkrade
  • Locatie Klimmen: Putweg 49a, 6343 PD Klimmen

Jan Luikens

  • Locatie Stadskanaal: Stelmaker 20, 9502 KA Stadskanaal
  • Locatie Winschoten: Papierbaan 9, 9672 BG Winschoten

De Vries Banden: Verlengde Ooyerhoekseweg 27a, 7207 BJ Zutphen


Kuil Banden: Engelberterweg 116, 9723 EP Groningen


Klumpenaar Bandenservice: Frankeneng 114-2, 6716 AA Ede


Leen Post Banden Schelluinen: Griendweg 94, 4209 DB SchelluinenActievoorwaarden

Actievoorwaarden 4e-band-gratis actie Uniroyal


Artikel 1: Organisator

De 4e-band-gratis-actie van Uniroyal wordt georganiseerd door CONTINENTAL BANDEN GROEP B.V. (Nijverheidsweg 50, 3771 ME, Barneveld, Nederland).


Artikel 2: Actieperiode en deelnemers
De 4e-band-gratis-actie begint op  1 oktober en eindigt op 30 november 2017. De 4e-band-gratis-actie staat enkel open voor fysieke personen, die minstens 18 jaar zijn. Uitgesloten zijn de personeelsleden en medewerkers van de organisator (art. 1).


Artikel 3: Deelname en inschrijvingsvoorwaarden

Door deel te nemen aan de 4e-band-gratis-actie, verklaren de kandidaten grondig kennis genomen te hebben van dit reglement. Continental staat in voor een eerlijk verloop van de actie.


Iedere particulier die minstens 4 Uniroyal allseasonbanden  heeft aangekocht bij één van de deelnemende dealers (zoals beschreven in artikel 3.1), tijdens de actieperiode ontvangt direct bij aanschaf bij de dealer de 4e band gratis (korting van 25% per band).  De korting wordt dus verrekend bij het afrekenen.  De banden dienen bij de dealer waar ze zijn aangeschaft te worden gemonteerd. 


Continental behoudt zich het recht voor om frauduleuze deelnames te verwerpen of te beperken tot één enkele geldige deelname, zonder zich hiervoor te moeten verantwoorden.


Artikel 4: Rechten Continental

4.1 
Continental behoudt zich het recht voor te allen tijde een deelname aan de 4e-band-gratis-actie te beëindigen indien een deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze voorwaarden of enige wettelijke toepasselijke bepaling, zonder dit vooraf te melden, zonder opgave van reden, naar eigen inzicht en zonder dat Continental hiervoor aansprakelijk kan worden gehouden.


4.2

Continental behoudt zich tevens het recht voor om de 4e-band-gratis-actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder dat Continental daarvoor verantwoordelijk zal zijn.


4.3
De beslissingen van Continental kunnen niet betwist worden, wat ook de reden is. Er wordt geen correspondentie (per brief, mail en/of telefoon) gevoerd over het reglement, de organisatie en/of de winnaars van de wedstrijd. Elke bijkomende communicatie en/of publicatie met betrekking tot de 4e-band-gratis-actie valt onder de artikels van het wedstrijdreglement.Uniroyal. Een merk van Continental.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Klik hier voor meer informatie of om uw cookie-instellingen te wijzigen.